Vacatures

1. Openstaande vacatures

  • Om onze werking te versterken zijn we op zoek naar een gedreven coördinator met een oog voor het kind en zijn omgeving, een brede kijk op context en maatschappelijke factoren en een hart voor het vak.
    Je kan de vacature hier terugvinden: CAR De Schakel zoekt een (therapeutisch) coördinator
  • Zowel in CAR De Schakel (Wetteren) als in CAR Wegwijs (Zottegem) zoeken we een een kinderpsychiater om ons team te versterken. De vacatures zijn afzonderlijk in te vullen, maar zijn - gezien het aantal uren en de ligging van de centra - eveneens perfect te combineren. Meer informatie vindt u hier:
    * CAR De Schakel zoekt een kinderpsychiater
    * CAR Wegwijs zoekt een kinderpsychiater

 

2. Vrijwilligers

U wil uw steentje bijdragen aan onze werking? U heeft interesse om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan gerust contact met ons voor een verkennend gesprek.
Dit kan door een mailtje te sturen naar bart.volders@cardeschakel.org, eens te bellen op 09/369.80.96 of eens bij ons binnen te springen.

3. Stages

Het is mogelijk om stage te doen in CAR De Schakel. U kan uw vraag om stage te volgen rechtstreeks doorgeven aan de stageverantwoordelijken:© 2015 CAR De Schakel. Alle rechten voorbehouden.